Hoger in Google komen? Gratis SEO presentatie!

Op 15 november gaf Leon Tindemans een presentatie over ‘Hoe kom je hoger in Google?’ Deze avond werd georganiseerd door de VOS Ondernemers en Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden in De Schildkamp in Asperen. Ruim 100 ondernemers waren aanwezig om te luisteren naar de presentatie.

Ondernemers op het internet

Veel ondernemers willen behalve door mond-tot-mondreclame ook klanten werven via het internet. Het bijhouden van de website en dagelijks iets posten op social media blijven toch de valkuilen. Mensen vinden het vaak lastig om te bedenken wat ze met hun netwerk moeten delen of hebben er simpelweg geen tijd voor. Tijdens de presentatie kregen ze tips hoe ze hoger in Google kunnen komen door hun website en teksten te optimaliseren.

Google presentatie

Door actief te zijn op social media en rekening te houden met een aantal belangrijke punten kun je als bedrijf hoog komen in Google. Tijdens de presentatie ging Leon in op onderwerpen als de vindbaarheid van je website, SEO, linkbuilding, bloggen en nog veel meer. Hij gaf vele tips over hoe je als bedrijf hoog in Google kunt komen. In de video hieronder is de gehele presentatie te bekijken.

Google training

Wil je met je bedrijf hoger komen in Google en alles uit je website en social media kanalen halen? Je kunt bij ons een Google training of andere social media trainingen volgen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!