Heb jij je barndominium al gebouwd?

Er is weer een nieuwe trend gesignaleerd op Pinterest; de barndominium. Het lijkt erop dat heel de wereld in de ban is van deze bijzondere woninkjes. Wel een beetje jammer voor mensen die in de stad wonen, want zij kunnen over het algemeen niet meedoen met deze nieuwe trend.

Een Barndominium?

Waarschijnlijk was er geen makkelijkere naam beschikbaar. De naam is eigenlijk gevormd uit twee Engelse woorden, namelijk ‘barn’ en ‘domain’. Zo kom je al een beetje uit op de betekenis van het woord. Een barndominium is een leefruimte (domain) die gerealiseerd is in een schuur (barn). Lastig, maar toch echt een trend op Pinterest!

Mannen willen een eigen huisje

Pinterest heeft zelf eens onderzoek gedaan naar deze nieuwe trend. Ineens verschijnen er duizenden foto’s van barndominiums en de ene omgebouwde schuur is nog leuker dan de andere. Uit het onderzoek blijkt dat het vooral mannen zijn die ineens een hoge interesse in deze woninkjes hebben. De heren hebben blijkbaar een sterke behoefte aan een plekje voor zichzelf, en in huis is toch nog net iets te dichtbij de vrouw des huizes. Een barndominium is het antwoord.

Het werkt aanstekelijk

Eerlijk is eerlijk; de meeste mannen zouden niet zelf op het idee komen om zo’n vertrekje in de schuur te maken. Vrouwen trouwens ook niet. De trend is in Amerika ontstaat (waar anders?) en het bouwen van een eigen barndominium werkt aanstekelijk. Ook in Europa worden ze al volop gebouwd en ook de Oer-Hollandse schuurtjes moeten eraan geloven. Ben jij al aan je eigen barndominium begonnen?

Word jij de nieuwe Pinterest trend?

Het blijkt maar weer eens dat de gekste dingen een echte trend kunnen worden op Pinterest. Zie jij het wel zitten om de volgende trend neer te zetten? Onze Pinterest training vertelt jou precies hoe jij de grootste zakelijke successen behaalt op dit sociale netwerk.