Haal meer uit Adwords in 2015 met deze 7 tips!

Wanneer je online jouw doelgroep wilt bereiken is een Adwords campagne de juiste manier! Wanneer je dit goed aanpakt zul je hiermee zeker succes behalen. Maar hoe zet je een goede campagne op? Lees de volgende 7 tips. Succes verzekerd!

Met Google Adwords meer bezoekers op je site

Door advertenties te plaatsen via Google staat jouw website in de schijnwerpers. Wat maakt een advertentie succesvol? En hoe kun je er voor zorgen dat jouw advertentie bij de juiste doelgroep op het scherm verschijnt?

Tip 1: Landingspagina

Koppel jouw advertenties aan pagina’s die te maken hebben met jouw onderwerp. Maak een goede landingspagina voor elke advertentie. Meet je resultaten zodat je weet wat elke advertentiecampagne doet.

Tip 2: Kwaliteitsscore

Bekijk hoe hoog jouw kwaliteitsscore is bij Google. Een hoge kwaliteitsscore zorgt voor lagere kosten en een goede positie voor de advertentie.

Tip 3: Zoekwoorden

Gebruik woorden die de gebruiker als zoekwoord opgeeft. Neem deze zoekwoorden ook op in je advertentie.

Tip 4: Hoofdletters

Maak jouw advertentie opvallend door belangrijke zoekwoorden met hoofdletters te schrijven. Zorg dat jouw advertentie opvalt!

Tip 5: Thema’s

Maak gerichte advertentiegroepen door zoekwoorden in categorieën te zetten. Advertenties worden dan alleen gericht op een bepaalde zoekterm.

Tip 6: Targetten

Maak een aparte advertentiecampagne voor zoekwoorden met veel kliks. Dit is een effectieve en geldbesparende manier voor je campagne.

Tip 7: Test en blijf scherp!

Blijf je resultaten altijd testen. Evalueer de resultaten van je campagnes regelmatig. Kleine verschillen in je advertentie kunnen al een groot verschil maken

Haal meer uit Adwords

Haal meer succes uit je bedrijf of website door het opstarten van een goede Adwords campagne! Wil je meer handige tips? Of wil je weten wat de beste aanpak is voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Samen met onze partners helpen wij jou graag met het houden van een succesvolle campagne!