Goedkoopste zorgverzekering van Nederland € 69,- p/m

Een goede zorgverzekering is belangrijk, maar je wilt ook niet de hoofdprijs betalen. Zeker als je goed gezond bent, en eigenlijk relatief weinig zorg nodig hebt, dan lijkt elke premie veel te hoog. Dan hebben we nu zeker goed nieuws voor jou! Je kunt nu jouw zorgverzekering voor 2016 afsluiten bij Anderzorg tegen een premiebedrag van slechts 69 euro per maand!

Goedkoper kan het niet!

Natuurlijk is het weer de tijd van het jaar waarin alle zorgverzekeraars gaan stunten, met de tarieven of door leuke cadeaus weg te geven. Toch, goedkoper dan 69 euro per maand kom je echt niet uit, ook niet als je dat leuke cadeau verkoopt en je winst van je maandelijkse premiebedrag aftrekt. Anderzorg vraagt je in ruil voor deze lage maandpremie wel om je eigen risico te verhogen met 500 euro, echter, als je goed gezond bent dan maak je zit zeker niet op.

Daarbij kun je de maandelijkse besparing achter de hand houden voor als er toch iets gebeurt. In de meeste gevallen ben je dan toch goedkoper uit over het jaar gezien. Durf je het toch niet aan? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor de lage premie van 93 euro per maand. Je hebt dan alleen je verplichte risicobedrag van 385 euro.

Nog meer besparen!

Wij bieden je de mogelijkheid om de goedkoopste zorgverzekering van Nederland via ons af te sluiten. Anderzorg geeft je dan nog eens 20 euro cadeau!

Twijfel niet langer, want dit is gegarandeerd de goedkoopste optie. Sluit jouw nieuwe zorgverzekering nu af via Anderzorg en pak die 20 euro extra bonus!