Ghost Twitteraar nodig?

Het bijhouden van Twitter (en andere social media) kost tijd en soms veel! Als je geen zin, tijd, kennis of discipline hebt om iedere dag iets te delen met je volgers, maar je ziet wel het belang van sociale media, dan moet je het uitbesteden. Dit kun je doen bij een ghost twitteraar en je hebt er nu een gevonden!

Wat is een ghost twitteraar?

Een ghost twitteraar is een persoon die wakker wordt met social media en er mee gaat slapen. Hij of zij is continu online, is van alles op de hoogte, houdt van gave gadgets en denkt altijd vier stappen vooruit. Dit alles om voor zijn klanten geen standaard, maar de beste tweets te versturen!

Wat doet een ghost twitteraar?

Als ghost twitteraar verstuur ik iedere dag meerdere tweets voor personen of organisaties. Veel klanten vertrouwen mij volledig in de tweets die ik verstuur. Sommige klanten willen toch eerst even een controle hebben in de tweets die ik verstuur. Dit is natuurlijk ook geen probleem.

Naast het versturen van tweets op Twitter reageert een ghost Twitteraar ook op vragen, klachten of tips. Het verzorgen van de webcare moet altijd binnen 2 á 3 uur gebeuren, maar dit lukt vrijwel altijd.

En mijn privacy?

Als ghost twitteraar moet je de privacy van je klanten voorop hebben staan. Ik beheer de Twitter accounts van meerdere bekende organisaties en personen, maar ik zal de namen hiervan nooit openbaar maken zonder toestemming van de klant.

Ghost Twitteraar inhuren?

Als je geen tijd hebt om dagelijks Twitter bij te houden, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan om nader kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via het contactformulier.