Gezocht: Gastbloggers met een social media verhaal

Heb jij een interessant verhaal over jouw vakgebied of bedrijf en speelt social media daar een belangrijke rol in, dan ben ik op zoek naar jou! Naast dat ik zelf wekelijks artikelen schrijf over social media ben ik op zoek naar gastbloggers met een interessant verhaal of speciale kijk op social media.
social media gastblogger

Gastblogger worden?

Kun je goed schrijven en wil je een paar keer per jaar jouw kennis delen, laat het mij dan weten. De voorwaarde is wel dat het artikel een link moet hebben met social media. Jouw artikel plaats ik op mijn website en zal ik delen op diverse social media kanalen. Uiteraard zal er vanuit het artikel een verwijzing gemaakt worden naar jouw website en kan er indien gewenst ook een profielfoto bij worden gezet.

Waarom gastblogger worden?

Voordelen van een gastblogger zijn is dat je veel bekendheid krijgt binnen het netwerk van iemand anders en dat je links krijgt naar je website. Het aantal (relevante) links naar jouw website bepaalt mede de vindbaarheid van je site. Als je een artikel schrijft, dan moet het wel uniek zijn en dus niet een kopie van een eerder geschreven artikel.

Interesse?

Als je interesse hebt stuur dan een e-mail naar: info@ttmcommunicatie.nl en dan bespreek ik graag de mogelijkheden.