Geslaagde social media presentatie tijdens Rabo Ondernemerspodium

Op 13 september 2012 gaf ik tijdens het Ondernemerspodium van de Rabobank Vijfheerenlanden een presentatie met als titel: Scoren met Social Media. Tijdens deze interactieve presentatie van ongeveer 1,5 uur kwamen de belangrijkste sociale platformen langs. De focus in de presentatie lag bij de zakelijke mogelijkheden die sociale media voor ondernemers te bieden hebben.
Rabobank vijfheerenlanden

Onderwerpen van de social media presentatie

In de presentatie heb ik het eerst gehad over de verschuiving binnen marketing van off- naar online. Google is steeds belangrijker en social media speelt daarbij een belangrijke rol. Hierna hebben we gekeken naar een social media strategie en zijn de zakelijke mogelijkheden van Twitter, LinkedIn, Facebook, YouTube, Google+ en Pinterest besproken. De presentatie is afgesloten met het bespreken van een aantal netwerktools en het beantwoorden van vragen.

Sfeerimpressie van de avond

Tijdens mijn presentatie heb ik ook opnames laten maken en in onderstaande video is een korte sfeerimpressie te zien.

Social Media spreker nodig?

Als u op zoek bent naar een interactieve en interessante presentatie, dan kom ik graag een presentatie geven over de zakelijke mogelijkheden van social media. Mocht u meer willen weten, neem dan contact met mij op.