Fijne Koningsdag 2016!

Vandaag is het Koningsdag! Dé dag waarop we de verjaardag vieren van onze koning Willem Alexander. Vandaag blaast hij 49 kaarsjes uit. In Nederland zijn er volop activiteiten om te doen. Hieronder een overzicht van wat je allemaal kunt doen op Koningsdag!

Koningsdag in Zwolle

In Zwolle zal de koninklijke familie hun verjaardag vieren. Hier lees je alles over wat er te doen is in Zwolle.

Koningsdag in Amsterdam

Traditiegetrouw zal het druk zijn in Amsterdam. Er zijn volop festivals rondom de stad! Neem dus de auto of trein naar Amsterdam!

Koningsdag in Rotterdam

Rotterdam is nog maar nauwelijks bijgekomen van het behalen van de KNVB-beker. Tijdens Koningsdag zullen er volop activiteiten in Rotterdam zijn.

Koningsdag in Utrecht

Wil je gezellig slenteren over de markt? Ga dan naar de vrijmarkt in Utrecht!

Koningsdag in Breda

Zin in een echt goed feestje? Ga dan naar het feest van Radio 538 in Breda, mits je een kaartje hebt, want het is uitverkocht!

Weer tijdens Koningsdag 2016

Het is de koudste Koningsdag sinds 34 jaar! Kleed je dus warm aan! Een muts, winterjas en sjaal kunnen morgen geen kwaad!

Koningsdag met of zonder hoofdletter

Schrijf je trouwens Koningsdag met een hoofdletter of niet? Het is een officiële feestdag en dus MET een hoofdletter: Koningsdag

Veel plezier op Koningsdag! Vergeet ook niet jouw oranje foto te delen op Twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram met #Koningsdag!