Grappig: Facebook in het echte leven

Dagelijks spenderen sommige mensen veel tijd op Facebook met het delen van nieuws en het spelen van spelletjes. “Vind ik leuk” is niet alleen maar een Facebook-begrip, ook in het echte leven is het tegenwoordig een veelgebruikte uitdrukking. Bardo Ellens maakte een grappig filmpje over de invloed van Facebook in het echte leven. Bekijk hier zijn filmpje.

Facebook in real life

Bardo Ellens vertaalt zijn Facebook-ergernissen in irritaties van het offline leven. Wat zou er gebeuren als we elkaar op de Facebook-manier behandelen? Als iedereen je constant vraagt om Farmville of Candy Crush te komen spelen? Op een leuke manier worden onder andere de eindeloze requests voor verschillende Facebook spelletjes  en de grote hoeveelheden spam in je mail-inbox behandeld. Er komen veel herkenbare irritaties voorbij waar de gemiddelde Facebook-gebruiker zich in kan herkennen. Lekker overdreven deelt Bardo zijn Facebook leven met je. Bekijk hieronder zijn filmpje!

Meer video’s van Brado?

Wil je meer video’s van Bardo zien? Onder de naam BanjoMovies is hij te volgen op YouTube.

Zakelijk aan de slag met Facebook?

Ben je niet bekend met deze typische Facebook irritaties omdat je niet op Facebook actief bent?  Facebook biedt vele opties voor ondernemers.  Wij bieden diverse trainingen waarin wij concreet en praktisch aan de slag gaan met Facebook en de zakelijke opties die deze heeft. Bijvoorbeeld de één-op-één Facebook Training, Facebook Workshop of Facebook In-Company training.