DJ’s op Facebook; wat zijn ze waard?

Vanaf het eerste moment dat je op Facebook verschijnt heb je een zogenaamde advertentiewaarde op je naam staan. Als lid van Facebook ben je geld waard.

Hoe meer vrienden, hoe hoger je waarde

Het is in de regel zo dat je meer waard bent naar mate je ook meer vrienden, of connecties, je op je account hebt staan. Activiteit op Facebook heeft natuurlijk ook invloed op je advertentiewaarde. Hoe grootser je Facebook account, hoe aantrekkelijker je bent voor adverteerders.

DJ’s zijn ’tha bomb’

DJ’s zijn populairder dan ooit, en Nederland heeft enkele DJ’s die het op internationaal niveau meer dan goed doen. Nu denk je misschien direct aan Armin van Buuren, maar deze is al niet meer terug te vinden in de top 4 meest waardevolle Nederlandse DJ’s voor adverteerders op Facebook. De top 4 ziet er namelijk als volgt uit:

1. Martin Garrix

Martin Garrix, of Martijn Garritsen, is niet alleen bijzonder succesvol als DJ, maar wordt ook zeer gewaardeerd door de zogenaamde ‘Beliebers’ wegens het feit dat deze 19-jarige DJ tot de beste vrienden van Justin Bieber behoort. Martin Garrix heeft een advertentiewaarde van maar liefst 9,4 miljoen euro en staat daarmee dik op de eerste plaats.

2. DJ Tiësto

DJ Tiësto, ofwel Tijs Michiel Verwest, behoort niet tot de jongste DJ’s met zijn 47 jaar. Deze diskjockey uit Breda doet het toch bijzonder goed en dat hebben de Facebook adverteerders ook in de gaten. Hij heeft een advertentiewaarde van 8,2 miljoen euro.

3. Afrojack

Afrojack is niet over het hoofd te zien met zijn 2,08 m lengte, maar als DJ is hij natuurlijk zeker niet te missen. Deze DJ, in het dagelijks leven gewoon Nick van de Wall, heeft een advertentiewaarde van 7,7 miljoen euro.

4. DJ Hardwell

DJ Hardwell behoort zeker tot de meest populaire DJ’s van dit moment. De 28-jarige Robbert van de Corput, zoals DJ Hardwell in het dagelijks leven genoemd wordt, mag er op Facebook dan ook best zijn volgens de adverteerders. Hij krijgt een waarde van 6,5 miljoen euro toegeschreven.

Ga voor je hoogste waarde!

Jouw onderneming is natuurlijk ook geld waard op Facebook, maar dan moet je jouw onderneming wel zo succesvol mogelijk maken op het sociale netwerk. Volg de Facebook training en je zal zien dat je advertentiewaarde vanzelf gaat stijgen. Ga jij er ook het maximale uithalen?