De top 10 zakelijke leaseauto’s

Het leasen van een auto wordt tegenwoordig steeds populairder. Er zijn verschillende vormen van lease, zoals short lease, private lease en operational lease. De laatste vorm is het meest aantrekkelijk voor ondernemers, vooral omdat de auto niet op de balans komt te staan.

Welke leaseauto’s zijn het meest populair?

Als zakelijke rijder wil je natuurlijk niet in een boodschappenautootje rijden, toch? Verreweg de meeste zakenmannen denken hier zo over, terwijl de zakenvrouwen toch wat minder aan de uitstraling van de auto hechten. Dit zijn de 10 meest populaire zakelijke leaseauto’s onder de zakenmannen.

1. Renault Talisman Estate

Aantrekkelijk, kwalitatief hoogwaardig en gewoon lekker vlot. Deze auto is te leasen vanaf 490 euro per maand.

2. Volkswagen Passat Variant

De Volkswagen blijft toch wel het merk onder de jonge chauffeurs. Het is modern, stoer en vooral gewoon lekker up to date. Deze fantastische auto lease je voor een maandbedrag vanaf 482 euro.

3. BMW 3 Serie Sedan

Wie wil er nu geen BMW? Deze staat immers toch voor luxe, en dat wil de echte zakenman uitstralen. Een sportieve topper die je kan leasen tegen een maandbedrag van 515 euro.

4. Volkswagen Golf VII

De Volkswagen Golf blijft immens populair, ongeacht de versie. De Golfjes behouden gewoonweg altijd hun unieke aantrekkingskracht op mannen. Een relatief goedkope zakelijke leaseauto, met een maandbedrag vanaf 336 euro.

5. Mercedes-Benz C-Klasse Estate

Een zakenman met status kiest voor de Mercedes-Benz C-Klasse Estate. Deze luxe wagen lease je vanaf 570 euro per maand.

6. Skoda Octavia Combi

In de top 10 zien we twee modellen van Skoda voorbij komen, terwijl dit in voorgaande jaren niet het geval was. De Skoda modellen zijn dan ook zeker aan populariteit aan het winnen. De luxe en toch sportieve leaseauto is te leasen vanaf 364 euro per maand.

7. Volvo V60

De Volvo wordt over het algemeen toch geleased door de zakenman van middelbare leeftijd en ouder. Luxe, elegant en stijlvol, met een leasebedrag vanaf 564 euro per maand.

8. Skoda Superb Combi

De tweede Skoda in de top 10. Voor de stoere zakenmannen is er de sportieve Skoda Superb Combi, welke geleased kan worden tegen een maandbedrag vanaf 480 euro.

9. Volvo V40

Wederom een Volvo, nu de V40. Ook een fantastische auto voor de serieuze zakenman. Deze nette business car is te leasen tegen een bedrag vanaf 435 euro in de maand.

10. Audi A3 Sportback

De Audi is bijzonder populair onder de sportieve, jonge en vrije zakenmannen. Deze geweldige auto lease je al tegen een maandbedrag vanaf 382 euro.

Voor welke auto kies jij?

 Heb jij al een leaseauto, of ben je nog op zoek naar de ideale zakenauto? Deze lijst heeft je zeker nieuwe inspiratie bezorgd. Welke auto spreekt jouw business hart het meest aan?