Dé eerste Open Coffee met een mobiele site!

Steeds meer mensen surfen via hun mobiel op het web, ook de bezoekers van de Open Coffee Vijfheerenlanden. Om ervoor te zorgen dat zij altijd en overal op hun smartphone de laatste informatie hebben, is er vanaf vandaag een mobiele versie website online gegaan.

Via deze mobiele website kunnen geïnteresseerden in één oogopslag zien wanneer de volgende Open Coffee Vijfheerenlanden plaats vind, wat de laatste tweets zijn en welke vaste bezoekers er komen. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende video’s te bekijken en om u aan te melden voor een netwerkochtend of de digitale nieuwsbrief. Kortom, een onmisbare site om te bookmarken als fanatieke netwerker.

Het ontwerp en de realisatie van de mobiele versie website lag bij Pascal Usmany van Drop Alive Creative Studio. De afgelopen weken is er achter de schermen gewerkt aan de mobiele site en het resultaat mag er wezen.

U kunt de mobiele site zien door op uw smartphone te surfen naar www.opencoffeevijfheerenlanden.nl of door de speciale QR-code te scannen. De website zal automatisch herkennen dat u met een smartphone de site bezoekt en zich daar op aan passen.