De 5 populairste werkgevers van de Benelux

De ene werkgever is de andere niet. Dat is duidelijk! We zijn helaas niet allemaal even blij met onze baan. Gelukkig is er LinkedIn, waar we tegenwoordig veel kansen voorbij kunnen zien komen als het gaat om de carrière. Daar kan je natuurlijk goed gebruik van maken als jij wel toe bent aan een carrière switch. LinkedIn bekeek welke ondernemingen het populairst zijn onder de LinkedIn leden.

Wie biedt de beste banen?

We verwachten natuurlijk allemaal iets anders van onze baan. We hebben immers eigen ambities. Toch zijn er bedrijven waar bijna iedereen wel zou willen werken. Dit zijn de 5 populairste werkgevers van de Benelux.

1. Google

Google, hoe kan het ook anders! Deze gigant pakt de eerste plek. Google Nederland heeft zo’n 150 medewerkers en is te vinden in Amsterdam Zuid. Google komt over als vriendelijk bedrijf dat de grootste successen boekt. Dat maakt deze onderneming zo aantrekkelijk.

2. Apple

Op de tweede plaats vinden we Apple, en het zijn voornamelijk de groot fans van iPhones, iPads en iPods die dromen van een baan bij deze onderneming. Als een device zo leuk is, dan moet een baan bij Apple ook leuk zijn! In Nederland zijn drie Apple Stores te vinden, in Den Haag, Haarlem en Amsterdam.

3. Shell

Shell lijkt ook erg aan te trekken. Het is dan ook een internationaal bedrijf dat je eigenlijk overal tegenkomt. Dan moeten daar wel interessante banen te vinden zijn. Shell biedt plaats aan professionals, studenten en starters, maar heeft ook de speciale Shell Talent Community.

4. Unilever

Unilever Nederland is gevestigd in Rotterdam. Het is een veelzijdig bedrijf met een sterke ambitie. De onderneming wil nog dubbel zo groot worden als deze nu is. Dit biedt natuurlijk eindeloos veel nieuwe carrière mogelijkheden.

5. KLM

Zie jij jezelf al staan op Schiphol, als beveiliger, baliemedewerker, douanebeambte of misschien wel als interieurverzorger? Je bent zeker niet de enige. KLM biedt eindeloos veel banen en velen dromen ervan om lid te worden van het KLM-team.

Groter worden op LinkedIn?

LinkedIn kan jouw bedrijf groter maken. Als ambitieuze ondernemer streef jij natuurlijk ook naar een plek op de lijst van meest populaire werkgevers. Wil jij weten hoe jij groot wordt op LinkedIn? Volg dan een LinkedIn training.