De 5 mooiste hotels in Rotterdam

Rotterdam, een prachtige stad aan de maas. Ideaal om een weekendje in te verblijven en het oude centrum te verkennen of een bezoek te brengen aan Blijdorp. In Rotterdam is altijd wel wat te beleven. Afgelopen maanden was ik regelmatig in Rotterdam om social media trainingen te geven van soms wel meerdere dagen. Wat is er dan handiger om er gelijk te blijven slapen. Hieronder vind je mijn top 5 hotels!

Overnachten in Rotterdam

Natuurlijk kun je in Rotterdam kiezen een breed scala aan hotelkamers, van budget tot extreme luxe. Daarom hieronder een mix van verschillende soorten kamers.

1. The Manhattan Hotel

Dit is wel een van mijn favoriete hotels. Zeker ook omdat ik nauw betrokken ben geweest bij het plaatsen van de vlaggenmasten op de gevel van dit luxe hotel. De kamers in het Manhattan Hotel zijn van alle gemakken voorzien. Zeker een aanrader dus.

2. Hilton Hotel

Als je gaat overnachten in het Hilton hotel, dan weet je een ding zeker: alles is tot in de puntjes geregeld. Je kamer ziet er iedere dag netjes uit en het ontbijt is zo gevarrieerd dat je echt niet alles kunt eten. Het hotel ligt centraal gelegen net naast het Hofplein en de Coolsingel.

3.  Inntel Hotel Rotterdam

Als je echt in het centrum van Rotterdam wilt overnachten, dan raad ik je het Inntel hotel aan. Dit hotel beschikt over een binnenzwembad en ligt aan de voet van de Erasmusbrug. Het hotel is erg goed te bereiken met het OV.

4. Bilderberg Parkhotel

Dit hotel staat hoog op mijn lijstje om een keer in te overnachten. Het is een mooi hotel met veel design en kunst. Het Bilderberg hotel ligt net als het Inntel hotel centraal in het winkelgebied van Rotterdam.

5. Mainport Design Hotel

Dit 5-sterren hotel ligt aan de oevers van de Maas en heeft een eigen wellnessclub genaamd H20. Uniek aan het Mainport hotel is dat het een eigen stijger heeft! Hier kun je dus met een watertaxi of partyboot worden afgezet. Dat is nog eens gaaf!

Zoals je heb gelezen zijn er volop prachtige hotels in Rotterdam! Veel plezier bij je volgende verblijf in deze havenstad! Ik vond op deze site trouwens nog een aantal leuke to-do’s in Rotterdam.