Chocoladeletter met jouw logo?

Het is er misschien nog een beetje vroeg voor, maar nu de zomer weer voorbij is, staat Sinterklaas weer om de hoek. Dit is voor bedrijven een ideale kans om op een leuke manier onder de aandacht te komen bij hun klanten. Een origineel cadeau wat je naar je klanten zou kunnen sturen is een chocoladeletter met hun logo en/of naam! Zo kreeg ik van de week onderstaande chocoladeletter.

Chocoladeletter met logo TTM Communicatie

Chocoladeletter met logo

Zo’n chocoladeletter met het logo van jouw bedrijf of die van je klant is natuurlijk altijd leuk om te geven. De meeste relatiegeschenken verdwijnen gelijk in de prullenbak, maar bij deze chocoladeletter weet je zeker dat mensen het gaan bewaren en opeten.

Weetjes over de chocoladeletter:

Wist je dat:

  • de meest verkochte letter de ‘M’ is? Dit komt namelijk door de woorden: Mama en Moeder.
  • er in iedere letter evenveel gram chocolade zit.
  • dat voor de letters het lettertype Egyptienne wordt gebruikt.
  • er ook chocoladeletters zijn voor diabetici.

Chocoladeletter met logo

Interesse in ook een chocoladeletter met logo?

Als je interesse hebt om naar jouw klanten zo’n chocoladeletter te sturen voorzien van hun logo of naam, dan is dat al mogelijk voor slechts € 5,97 ex btw per letter! De letter is gemaakt van heerlijke chocolade die met de hand is gegoten. Daarnaast wordt de opdruk of tekst ook met de hand gezet.

Alle smaken, wit, melk of puur en combinaties zijn mogelijk. Mocht je interesse hebben, dan kan ik je in contact brengen met een relatie van mij die dit maakt! Laat hieronder dan even een reactie achter!