5 ChatGPT opties in de Chrome Web Store

Google houdt afstand van content gecreëerd door een AI-oplossing, maar dat betekent niet dat de zoekmachine ook afstand houdt van ChatGPT tools. In de Chrome Web Store zijn al meerdere ChatGPT opties te vinden waar je slim gebruik van kunt maken om tijd en geld te besparen.

Dit zijn de 5 meest populaire ChatGPT opties

Je kunt eenvoudig naar de Chrome Web Store gaan voor het vinden en downloaden van diverse ChatGPT oplossingen. Natuurlijk staan diverse van deze apps nog in de kinderschoenen, waardoor je wellicht nog geen volledig foutloze resultaten mag verwachten. Toch worden de ChatGPT opties in de Chrome Web Store al vrij goed beoordeeld. Wij delen de 5 meest populaire ChatGPT opties die je in deze online store tegenkomt.

1. GPT4 voor Chat: AI-schrijver

Heb je een chatfunctie aan je website toegevoegd? Dan kan het je veel tijd kosten om berichten te analyseren en de chatbot op de juiste wijze te laten reageren op chatverzoeken. Dit wordt vereenvoudigd met de GPT4 voor Chat: AI-schrijver. Deze helpt je niet alleen om goede, korte berichten te schrijven voor de chat, maar helpt je onder meer ook de juiste stijl en toon te vinden. Je kunt korte teksten creëren in alle stijlen, van koel en formeel tot hartelijk en informeel.

2. MaxAI.me: ChatGPT AI Copilot

Het kan superhandig zijn om een copiloot te hebben wanneer het om content gaat. Deze AI-tool kan worden ingezet als jouw online copiloot die je meerdere taken uit handen kan nemen. Deze extensie helpt je schrijven, corrigeren en herschrijven, maar geeft ook uitleg, biedt heldere antwoorden en praktische samenvattingen. Als kers op de taart kun je deze extensie ook gebruiken voor vertaalwerk.

3. ChatGPT Writer

De ChatGPT Writer is een handige extensie om aan je Google Chrome toe te voegen wanneer je vooral veel bezig bent met het schrijven van emails. Deze tool focust zich namelijk volledig op emailverkeer en berichten. Alle websites worden ondersteund door deze tool, die complete emails en berichten kan genereren op een privacy-vriendelijke basis. Uiteraard werkt deze tool perfect met Gmail.

4. AI Prompt Genius

AI Prompt Genius laat je prompts voor ChatGPT ontdekken, zoeken, delen en importeren voor gebruik. Je kunt je chatgeschiedenis lokaal opslaan en synchroniseren voor eenvoudige toegang. Daarnaast kun je ChatGPT aanpassen met diverse thema’s om deze verder te personaliseren wanneer dat wenselijk is.

5. GPT4 voor Google Zoeken en Bing

ChatGPT heeft natuurlijk ook invloed op de manier waarop zoekmachines werken. Het is voor de zoekmachines, zoals Google en Bing, belangrijk om hier effectief op in te spelen. Met de GPT4 voor Google Zoeken en Bing kun je de tool eindeloos veel vragen stellen over alles wat er op het internet te vinden is. In de basis is dit dus goed vergelijkbaar met de manier waarop zoekmachines werken. Een belangrijk verschil is uiteraard dat deze extensie is gebaseerd op AI.

Wil jij beter om leren gaan met ChatGPT?

De ontwikkelingen op het gebied van ChatGPT gaan razendsnel en elk bedrijf kan er voordeel uithalen. Bereik onder meer tijdswinst en geldbesparing door AI-tools op effectieve wijze voor je bedrijf in te zetten. Wil jij ook met ChatGPT leren omgaan, zodat je er maximaal voordeel uit kunt halen. Volg dan onze training!