Test je campagne door hem te plotten!

Offline aanwezig zijn in de vorm van abri’s of straatborden is een goede manier op lokale bekendheid te krijgen. Je kunt dit inzetten voor een evenement of de start van een nieuw seizoen. De budgetten die bij buitenreclame komen kijken zijn hoger dan die van online communicatie. Het is daarom belangrijk dat je visuals goed zijn. Je drukker kan je daar natuurlijk bij helpen, maar het heen en weer sturen van printjes kost veel tijd. Waarom plot je ze niet zelf?

Plotten van campagne

Standaard zal je een A4 of A3 printer op kantoor hebben voor de dagelijkse printjes. Maar wat als je nu een A0 of A1 wilt afdrukken, hoe ga je dit doen? Een copyshop vraagt al snel een paar euro voor een full-colour printje. Als je met je collega’s veel print, dan is het aanschaffen van een plotter financieel aantrekkelijker.

Plotterwinkel heeft een ruim assortiment aan plotters met scherpe prijzen en levert kosteloos hulp bij het installeren van je plotter. Daarnaast kun je niet alleen voor de aankoop van je plotter terecht bij Plotterwinkel, maar ook voor ondersteuning, reparatie en onderhoud, levering van papier en inkt en deskundig en eerlijk advies.

Snel testen campagne

Door je campagne te printen zie je bepaalde punten die je achter je pc niet goed kan zien. Je krijgt hierdoor een beter beeld van het echte resultaat van de campagne. Door de campagne uit te printten test je de campagne op:

  • Soorten kleuren
  • Belichting
  • Look- en feel

Tijd is kostbaar

Een klant wil altijd gisteren alles af hebben en het beste resultaat. Je hebt dus niet de tijd om altijd heen en weer te rijden naar de drukker om alle drukproeven te bekijken. Door zelf te plotten kun je snel beslissen of het design wel of niet goed is.

Wat kost een plotter?

De prijzen van de grootformaat printer lopen erg uit een. Zo kun je al een plotter aanschaffen voor maar €650,-, maar zijn er ook plotters van bijna €10.000,- .  Dit verschil zit hem in de kwaliteit en functie van de plotter. Welke plotter jij moet kiezen ligt aan het doeleinde dat je hebt met je plotter. Om de goede beslissing te maken geeft Plotterwinkel  je deskundig en eerlijk advies. Zij zijn dagelijks bezig met plotters en grootformaat printers, waardoor zij de plotters die zij verkopen als geen ander kennen.

Offline reclame nog steeds belangrijk

Ook al gaat er steeds meer budget naar online, onderschat de kracht van offline reclame niet. Voor lokale bedrijven, zoals restaurants, schoonheidssalons of autobedrijven, is offline reclame nog steeds belangrijk. Zij moeten het hebben van klanten uit een straal van 10 tot 20 km. Door te adviteren op reclamemasten, lantarenpalen of straatborden bereik je in een korte tijd veel forensen en bewoners.