Boekrecensie: Geld verdienen met Sociale Media

Een boekje wat een tijdje op de markt is, maar nog steeds er actueel is, is: Geld verdienen met sociale media, geschreven voor Cor Hospes. Welke ook de boeken: Alle 13 goed! en Guerilla Marketing heeft geschreven. In dit nieuwste boek legt Cor Hospes uit hoe je met sociale media geld kunt verdienen, iets wat veel ondernemers en gebruikers van Twitter, Facebook en LinkedIn graag willen weten.

Inhoud van het boek

Het is een compact boekje dat in de eerste hoofdstukken goed ingaat op de wat sociale media nu precies zijn. Hierin wordt er uitgebreid stilgestaan bij het ontstaan van sociale media en de rol binnen de marketingmix en organisatie.

Vervolgens komen er 32 goede tips over hoe je omgaat met sociale media en wat je er allemaal mee kunt. In de video noem ik een aantal tips, maar er zijn er nog veel meer.

In het laatste hoofdstuk worden een aantal casussen besproken van grote bedrijven die social media hebben ingezet. Deze zijn erg leuk om te lezen.

Videorecensie

In deze video vertel ik je graag mijn mening over het boek: Geld verdienen met sociale media.

Samenvatting

Samengevat is het boek Geld verdienen met sociale media echt een aanrader voor iedere marketeer die meer wil doen met sociale media. Het is een dun boeken, dat makkelijk leest en erg begrijpelijk is (ook voor iemand die nog niet bekend is met sociale media).