Bezoek het Cultuurcongres met korting!

Op 27 oktober wordt in Hotel Mitland te Utrecht het Cultuurcongres georganiseerd. Tijdens deze dag kunnen marketingmanagers, voorzitters en directeuren van culture instellingen alles te weten komen over het vergroten van hun inkomsten en hoe ze bezoekersbeleving kunnen verbeteren. Wij geven een social media workshop en via ons kun je met korting een kaartje krijgen!

Wat is het Cultuurcongres?

‘Niet afwachten maar zelf actie ondernemen’, dat is wat Job Gerlings (organisator) met het Cultuurcongres voor staat. Het congres is volledig gericht op marketing en sales voor culturele instellingen in Nederland. Wil je antwoord op klantgerichter ondernemen voor culturele instellingen, dan is het Cultuurcongres daar het antwoord op.

Social media voor culture instellingen

Tijdens het Cultuurcongres geven wij een presentatie over hoe je als culture instelling social media goed kunt inzetten. Het zal in 50 minuten gaan over o.a. adverteren op Twitter, Facebook, de do’s en don’ts en content marketing. Wil je met korting het congres bezoeken? Neem dan contact met ons op voor de unieke kortingscode!

Adres van het congres

Het congres wordt gehouden in hotel Mitland en start om 09:00 uur.

Mitland Hotel Utrecht
Ariënslaan 1
3573 PT Utrecht