Baan: Wil jij betaald krijgen om door NL te reizen?

Wil je betaald krijgen om een jaar lang kriskras door Nederland te reizen en alle leuke festivals, hotels, concerten, musea en ga zo maar door te bezoeken? Lees dan dit blog, want Expedia is op zoek naar een pioneer die Nederland wil gaan verkennen! Voor deze droombaan krijg je een vergoeding van 90.000 euro om bekende en onbekende plekken te ontdekken! Lees hieronder wat je moet doen!

Wordt een Expedia Pioneer!

Als Expedia Pioneer ga je vanaf augustus 2014 op pad naar alle plekken en festivals in Nederland. Je bevindingen leg je vast op foto en video en deel je op je social media kanalen. Daarnaast houd je een blog bij waarop je je ervaringen deelt! Hieronder is een video te zien van deze droombaan!

Aanmelden voor deze droombaan

Heb je interesse in deze baan? Maak dan een korte video van waarom JIJ deze baan moet winnen, schrijf een verhaal over je passie voor reizen en waarom jij de pioneer bent die Expedia zoekt! Via het aanmeldformulier kun je jouw gegevens opsturen! Lees voordat je het formulier invult en opstuurt eerst goed de bijgaande voorwaarden. Je kunt solliciteren op deze droombaan tot 27 juni 2014.