De beste WordPress themes voor fotografen

Een goede online omgeving om een portfolio te laten zien aan potentiële en bestaande klanten is belangrijk voor fotografen. Als fotograaf kan het lastig zijn om de juiste WordPress template te vinden om zijn of haar portfolio te laten zien. En dan ook nog eens een die makkelijk in gebruik is.

Handige templates voor fotografen

Of je nu een professionele fotograaf bent en jouw diensten en portfolio online wilt aanbieden en promoten, of simpelweg op zoek bent naar een manier om je foto’s met je vrienden en familie te delen, met WordPress wordt alles makkelijker. Wij hebben een aantal templates voor je uitgezocht en op een rijtje gezet die je mogelijk verder helpen.

Border

Deze template is gemaakt in samenwerking met professionele fotografen en dat is duidelijk terug te zien. Het maakt niet uit wat voor soort foto’s je wil laten zien, alles kan op dit template. Border heeft een mooie minimale design waardoor je foto’s op de voorgrond staan. Klik hier om een live demo te zien van dit template.

Patti

Patti is een one-page WordPress template welke onder andere geschikt is voor freelancers maar ook voor vele bedrijven. Het is makkelijk te gebruiken en zit ook goed in elkaar. Klik hier om een live demo te zien.

ePix

Dit is een heel goed template voor veel fotografen. Er zijn vele functies waar gebruik van kan worden gemaakt. Het moet ook gezegd worden dat het een goed beoordeeld template is. Klik hier om een live demo te zien.

Lobo

Met deze template is het makkelijk om snel je portfolio te creëren op je eigen creatieve manier. De template beschikt over vele functies waar u uit kunt kiezen. Klik hier om een live demo te zien.

Lens

Alles in deze template is zorgvuldig uitgekozen zodat het enige wat echt belangrijk is goed naar voren komt namelijk de foto’s. Ook mede door het minimale design is dit een goede template om je foto’s te laten zien. Klik hier om een live demo te zien.

Professionele foto’s en video’s maken

Ben je geen fotograaf of heb je geen professionele apparatuur, maar wil je wel uitstekende social media video’s delen met je doelgroep? Dan kun je bij ons jouw bedrijfsvideo’s uitbesteden. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.