Bespaar op je zorgverzekering als ondernemer

Het is vanzelfsprekend dat je als ondernemer extra nadenkt over je zorgverzekering. Het is absoluut de moeite waard om aan het einde van ieder kalenderjaar weer even te kijken of het niet toch allemaal nog net even iets goedkoper kan. Je hebt nu de mogelijkheid om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, en waarom zou je dan niet zoveel mogelijk winst pakken?

Goed(koop) verzekerd

Als ondernemer wil je natuurlijk goed verzekerd zijn. Als je zorg nodig hebt, dan wil je dat het allemaal goed geregeld is. Uiteraard weet je zelf het beste welke zorg je waarschijnlijk wel of juist niet nodig zal hebben het komende jaar. Je betaalt nu bij Anderzorg een zeer scherpe basispremie en je hebt de mogelijkheid om zelf je aanvullende pakket samen te stellen. Zo betaal je niet voor iets wat je toch niet gaat gebruiken en kan je de zorgverzekering goed aanpassen aan jouw behoeften als ondernemer. Als je voor een verhoogd vrijwillig eigen risico kiest, dan ben je al basisverzekerd voor slechts 69 euro per maand. Goedkoper kan het niet. Ook als je geen hoger eigen risico wilt betaal je een scherpe premie bij Anderzorg. Als ondernemer zit je bij deze zorgverzekeraar eigenlijk altijd goed, zowel financieel als betreffende de zorg.

Bespaar op je zorgverzekering

Anderzorg is beslist een goede keuze voor alle ondernemers die ook in 2016 goed(koop) verzekerd willen zijn. Wij zijn hiervan overtuigd en juist daarom willen we jou laten meedelen in ons vertrouwen. Als jij je zorgverzekering nu via ons afsluit, dan ontvang je 20 euro van Anderzorg.

Alleen als jij je nieuwe Anderzorg zorgverzekering afsluit kan je nog twee tientjes extra besparen. Zo’n voordeel laat je toch niet aan je neus voorbij gaan?