Bespaar als zzp’er op je zorgverzekering!

Als zzp’er heb je hoogstwaarschijnlijk wel andere dingen te doen dan zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Toch is het nu de tijd van het jaar waarin je weer kan kiezen voor een financiële besparing voor het komende jaar.

Moet je dan nu toch echt achter die computer kruipen om zorgverzekeringen met elkaar te gaan vergelijken, om de acties en actievoorwaarden door te gaan spitten en om na veel werk te gaan zitten rekenen waar je nu echt het goedkoopst uit bent? Nee hoor, dit werk hebben wij al voor je gedaan!

Bijna 300 euro besparen

Wij hebben bekeken waar je nu echt de goedkoopste en beste zorgverzekering voor 2016 af kan sluiten. De uitkomst? Anderzorg! Hier heb je de mogelijkheid flink te profiteren als je je eigen risico verhoogt, wat een goede optie is als je goed gezond bent en een klein spaarpotje achter de hand hebt bij noodgevallen. Zo bespaar je 300 euro per jaar op je premie.

Korting op je zorgverzekering

Geen gekke cadeautjes waar je toch niks mee doet, geen kortingen waar je uiteindelijk geen gebruik van maakt, maar gewoon een besparing van bijna 300 keiharde euro’s. Dat is vijf keer op en neer naar Londen voor een dagje shoppen, of zaken natuurlijk. Wij zeggen: meer dan de moeite waard!

Gegarandeerd de laagste premie

Als jij in de positie bent om je eigen risico vrijwillig iets te verhogen, dan profiteer je bij Anderzorg gegarandeerd van de laagste premie. Wij hebben inmiddels al gekozen voor de laagste zorgpremie van Nederland en dat betekent dat wij jou nu kunnen helpen om er nog meer voordeel uit te halen. Wil jij als ZZP’er nog eens 20 euro extra besparen? Sluit jouw zorgverzekering 2016 dan nu af! Dan kan je die bonus ook nog even mooi in je zak steken!