App van de Week: Trello

We hebben weer een praktische App van de Week voor je. Deze week is het de app Trello geworden. Deze app is ideaal voor iedereen die werkt binnen een team. Het is zo dat teams optimaal op elkaar ingespeeld moeten zijn en daarnaast ook optimaal samen moeten kunnen werken om echt succesvol te kunnen zijn.

De app Trello is er om het samenwerken een boost te geven, maar ook om het team gewoonweg makkelijker en effectiever te laten functioneren.

Voor smartphone, tablet en desktop

Een heel groot voordeel van de app Trello is wel dat deze niet alleen te installeren en te gebruiken is op smartphones en tablets, maar ook op de desktop of laptop. Dit betekent dat je echt altijd en overal je gemak uit deze app kunt halen, ongeacht het werk dat je doet. Dit is vooral ook ideaal wanneer er teamleden zijn die in de buitendienst werken. Je blijft altijd verbonden en up to date.

Wat kun je allemaal met de app Trello?

Trello heeft veelzijdige opties te bieden voor de gebruikers. De functies zijn eenvoudig te gebruiken door de slimme interface. Onderstaande functies kun je vinden in de app Trello:

  • Borden maken met notes
  • Checklists en to-do-lists maken
  • Taken toewijzen
  • Reacties plaatsen
  • Kaarten weergeven
  • Bestanden toevoegen

Zowel online als offline

Een ander belangrijk voordeel van Trello is dat je de app kunt gebruiken in online én offline modus. Ook als je onderweg bent en geen bereik hebt, dan kun je gewoon met de app aan de slag. Daarnaast is Trello in principe bedoeld voor teams, waarvan de teamleden allemaal kunnen worden toegevoegd aan dezelfde omgeving, maar de app kan ook zeker single gebruikt worden.

Wat kost de app Trello?

De app Trello is volledig gratis in gebruik voor Android en iOS. Ook als je de app langere tijd gebruikt blijft deze gratis. Geen verborgen kosten of proefdemo’s dus. De app werd al meer dan 5 miljoen keren gedownload vanuit de Android Playstore en is daar beloond met een score van 4,5 uit 5.

In totaal zijn er bijna 67.000 stemmen uitgebracht op deze app (januari 2018). Het is dus zeer de moeite waard om eens nader kennis te maken met de app Trello, zeker als je in een team werkt waarin de samenwerking wel wat beter zou kunnen.