App tip van de week: Box

Vandaag hebben we weer een leuke app tip voor je. In deze tijd is het heel belangrijk om makkelijk online én offline te kunnen delen. Hiervoor zijn natuurlijk meerdere programma’s, maar lang niet alle programma’s bieden zo veel mogelijkheden als de app Box. Velen werken met Dropbox, wat ook zeker een goede oplossing is op dit vlak, maar de app Box is net even iets uitgebreider. Je kunt deze app gratis downloaden in de Playstore.

Populariteit van de app Box

De app Box is wereldwijd meer dan 10 miljoen keren gedownload vanuit de Playstore. Dit zegt natuurlijk al erg veel over de populariteit van de app. Deze applicatie wordt zeer goed beoordeeld. Alle mensen die hun stem hebben uitgebracht komen samen op een gemiddelde score van 4,2 uit. Als belangrijkste pluspunten worden genoemd:

  • Meer dan 100 bestandstypen
  • 10 GB gratis cloudopslag
  • In realtime zoeken
  • Verzenden via beveiligde link
  • Eenvoudig media uploaden

Wat kun je met de app Box?

We hebben al een aantal pluspunten genoemd, maar de app Box kan je nog veel meer bieden. Je kunt ieder bestand binnen de app beveiligen en met anderen delen middels een goed beveiligde link. Hierdoor is het ook mogelijk om ieder bestand op zich te beveiligen. Je kunt alle bestanden openen, bekijken, bewerken en verzenden. De app Box zorgt ervoor dat je meer dan 100 bestandstypen kunt laten weergeven en kunt afdrukken. Geef feedback en maak en bekijk al je Powerpoint presentaties. Upload foto’s, video’s en documenten en deel deze direct met je collega’s. Bekijk de nieuwste projecten en open elke inhoud eenvoudig op ieder device.

Box app

Voor wie is de app Box handig?

De Box app is handig voor iedereen die met regelmaat media moet of wil delen met anderen. De app wordt veel gebruikt binnen kantoren waar medewerkers eenvoudig en snel met elkaar moeten kunnen communiceren op basis van dezelfde bestanden. De app kan goed worden gebruikt binnen kleine kantoren, maar ook grote organisaties kunnen gemakkelijk gebruik maken van de app Box. Iedereen die Dropbox gebruikt kan nét even iets meer voordeel halen door de app Box te downloaden.

Meer app ideeën nodig?

Ben jij altijd op zoek naar nieuwe apps die je voordeel bieden op het werk? Wij geven je met regelmaat de leukste en beste tips voor zakelijke apps die in te zetten zijn voor diverse doeleinden. Bekijk bijvoorbeeld eens onze App van de Week tips!