Adverteren op LinkedIn? 5 Tips!

LinkedIn advertenties gaan als een speer! Het is dan ook zonde als jij je als professional niet bezig houdt met het adverteren op hét sociale netwerk voor professionals.

Interessante LinkedIn advertentie tips

Adverteren op LinkedIn is heel effectief, en daar kan jij gebruik van maken. Wij geven je graag 5 tips voor het adverteren op LinkedIn.

1. Maak een allround business card

Visitekaartjes, zijn die nog van deze tijd? Zeker wel op LinkedIn! Maak een allround business card. Je hebt hier meerdere opties toe. Zo kan je eens kijken naar de interactieve sponsored poll of de homepage takeover.

2. Stel je target audience vast

Het is belangrijk om goed vast te stellen wie je nu precies wilt bereiken. Het is goed om je zogenaamde target audience vast te stellen, bijvoorbeeld op basis van bepaalde branches, specialisaties of regio’s.

3. Maak combinaties

Waarom zou je je richten op een enkele LinkedIn advertentiemogelijkheid als je er ook meerdere met elkaar kunt combineren voor een sterker effect? Koppel je advertenties aan een sponsored poll, of maak een combinatie tussen een sponsored poll en een rectangle banner. Polls doen het overigens altijd goed, want mensen geven nu eenmaal graag hun mening.

4. Tekstadvertenties in het Nederlands

Recentelijk heeft er een belangrijke wijziging plaatsgevonden in de mogelijkheden met betrekking tot LinkedIn advertenties. Je kan nu namelijk ook kiezen voor tekstadvertenties in het Nederlands. Ideaal om je volledig te richten op de Nederlandse markt!

5. Verzorg eerst je zakelijke LinkedIn page

Het kan ook zijn dat je LinkedIn advertenties niet zo goed werken als je zou willen omdat je zakelijke page niet helemaal op orde is. Tijd dus om die eerst even onder handen te nemen. Plaats relevante statusupdates, werk je contactgegevens bij wanneer dit nodig is en plaats praktische links.

Onze LinkedIn training helpt!

Hoe komt het toch dat jouw zakelijke LinkedIn page het niet zo goed doet als andere zakelijke pages? Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn. Wij nodigen je uit om eens deel te nemen aan een LinkedIn training. Het helpt je gegarandeerd verder!