9 jaar TTM Communicatie: tijd voor een feestje!

Vandaag, zondag 20 oktober, is het een feestelijke dag voor TTM Communicatie, want we bestaan 9 jaar! ? In de afgelopen jaren hebben we bij honderden bedrijven social media trainingen gegeven en hebben we ze wegwijs gemaakt in de wereld van LinkedIn, Instagram, Facebook, bloggen en online marketing. Dit doen wij na 9 jaar nog steeds met veel plezier en succes! Tijd dus om die 9 kaarsjes uit te blazen!

Doe mee en win!

Na het succes van de woordzoeker van vorig jaar leggen we de lat wat hoger. We hebben namelijk dit jaar een rebus voor je gemaakt! Los de rebus op en maak kans op één van de vijf ‘101 posts ideeën voor op social media’ boeken. De rebus kun je downloaden via deze link! Meedoen kan tot 6 november!

Online privacy

Met de komst van social media is ook het bewustzijn rondom privacy hard toegenomen. Bij ons staat de bescherming van persoonsgegevens centraal. Zeker met de komst van de AVG. Helaas horen we steeds vaker dat hackers zonder enige moeite inbreken op camera’s en microfoons. Als jij je webcam nog niet hebt afgeplakt, is het de hoogste tijd om dat te doen!

Wie jarig is trakteert, toch? Daarom ontvangen veel klanten een leuke attentie die jouw privacy waarborgt!

Skillba

Stilzitten… nee dat is niets voor ons. Afgelopen jaar zijn we volop aan de slag gegaan met ons nieuwe online platform Skillba, waarop ondernemers hun kennis online kunnen verkopen in hun eigen business academy. Hier heb je op LinkedIn al vast wat van zien langskomen. Binnenkort zal Skillba dan eindelijk online gaan en gaan we starten met onze online trainingen!

Op naar de toekomst!

Wij bedanken al onze klanten voor het vertrouwen die zij ons de afgelopen 9 jaar hebben gegeven en hopen onze kennis met jou te mogen blijven delen.

Geniet van het leven, namens: Leon, Danielle, Ivanka en Connie. Hét TTM Communicatie team.