TTM Communicatie viert 8e verjaardag!

Vandaag is het tijd voor taart, hangen er slingers en staat de muziek lekker aan! TTM Communicatie viert vandaag haar 8e verjaardag! Wij zeggen altijd, succes moet je vieren! Daarom willen we deze gebeurtenis niet zomaar voorbij laten gaan. Ieder jaar doen we iets bijzonders! Doe je dit jaar mee met onze social media woordzoeker?

Terugkijken op 2018

Afgelopen jaar hebben we veel bedrijven geadviseerd over hun social media strategie. Het niveau van de trainingen is aan het toenemen. Veel ondernemers kennen de basis van social media, maar worstelen nu met hoe ze meer resultaat en interactie uit hun kanalen kunnen halen.

Een van onze doelen is om trainingen online te gaan verkopen. Na 1,5 jaar zoeken en uitproberen vonden we geen geschikt platform. Daarom hebben we maar besloten om deze zelf te laten bouwen! In november gaat dit live en we zijn benieuwd naar je reactie!

Doe mee met onze woordzoeker

Dit jaar hebben we een leuke win-actie! Los de social media woordzoeker op, download de PDF hier! Met de overgebleven letters blijft een zin over. Stuur de oplossing in vóór 5 november via ttmcommunicatie.nl/puzzel. Op 6 november zal de winnaar bekend gemaakt worden tijdens een livestream op Facebook.

Onder alle juiste inzendingen verloten we één dinercheque t.w.v. € 100,-. Doe je mee?!

Op naar 2019

De wereld van social media blijft in beweging, net als wij. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en hopen onze kennis met jou te mogen blijven delen.