TTM Communicatie bestaat 7 jaar + lancering boek!

Vandaag, vrijdag 20 oktober, bestaat TTM Communicatie precies 7 jaar! Tijd voor taart!

Dit willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Ieder jaar proberen wij er, samen met jullie, een feestje van te maken. Daar is dit jaar zeker geen uitzondering in.

Ieder jaar een feestje!

Een verjaardag vraagt natuurlijk om een feestje. Vorig jaar organiseerden wij bijvoorbeeld een heel programma met interessante sprekers. Het programma kon 6 uur lang via de livestream worden gevolgd en is nu te bekijken in 11 video’s op YouTube. Nu we weer een jaar verder zijn hebben we iets anders waar we jou heel blij mee denken te kunnen maken. Op de 7de verjaardag van TTM Communicatie bieden wij je de mogelijkheid om een uniek handboek te bestellen, geschreven door Leon Tindemans.

Boek: 101 posts voor op social media

Social media worden steeds belangrijker voor bedrijven. Ook in 2018 behoort de aanwezigheid op social media tot de belangrijkste SEO trends. Veel bedrijven vinden het lastig om voldoende te posten op social media. Eerder dit jaar publiceerden wij het social media advies voor de hoeveelheid posts op de sociale kanalen. In de praktijk blijkt het lastig om hier goed aan te voldoen. Met ons boek ‘101 posts voor op social media’ helpen wij je graag een eind op weg.

Bestel het boek

Dé musthave voor bedrijven!

Het boek ‘101 posts voor op social media’ is een echte musthave voor bedrijven. Waarom? Omdat dit boek je alle inspiratie, informatie en ideeën geeft die je nodig hebt om goed actief te zijn op social media! Wij geven je 101 ideeën, welke allemaal zijn voorzien van een voorbeeld uit de praktijk, zodat jij precies weet hoe je het aan kunt pakken. Zit je eens zonder inspiratie? Je pakt dit handboek erbij en je kunt direct aan de slag. Zo kan dit boek goed bijdragen aan jouw succes op social media.

Laat het niet aan je neus voorbij gaan!

Wil jij nooit meer zonder inspiratie zitten voor je zakelijke posts op social media? Laat dit boek dan niet aan je neus voorbij gaan. Om de prijs hoef je het zeker niet te laten! Je kunt het online bestellen voor een speciale prijs en je krijgt het op korte termijn al bezorgd.

Bestel het boek