7 Apps die iedere secretaresse moet hebben

Secretaresses hebben natuurlijk altijd van alles aan hun hoofd. Maar met de technologie van tegenwoordig bestaan overal handige apps voor. Herinneringen, een lekker muziekje om te ontspannen en natuurlijk Whatsapp waarmee je iedereen meteen een berichtje kunt sturen over ditjes en datjes. En dat allemaal vanaf elke plek in de wereld waar draadloos internet in de lucht hangt. Uit de wirwar van apps hebben wij er zeven uitgekozen die elke secretaresse moet hebben!

Apps voor secretaresses

Er is een ongelofelijk groot aantal apps beschikbaar. Van spelletjes tot zaklampjes tot social media apps. De vraag is wat nu welke apps leuk en nuttig zijn. De meeste telefoons kunnen nou eenmaal geen oneindig aantal apps hebben! Daarom zeven apps die zeker handig zijn voor secretaresses.

1. Twitter

Om medewerkers, klanten en de rest van de wereld altijd te kunnen laten weten wat  de laatste nieuwtjes zijn en wat er in het bedrijf speelt is de Twitter app onmisbaar. Zo kun je er de hele dag op los twitteren!

2. Spotify

Een database met zo’n beetje alle muziek die ooit gemaakt is. Mocht de muziek wegvallen tijdens een congres of personeelsfeestje, kun jij meteen weer voor muziek zorgen. Altijd muziek bij je voor elke gelegenheid.

3. Whatsapp

Een andere onmisbare app is Whatsapp. Zo kun je altijd direct contact houden met je directeur. Kun je hem meteen whatsappen als hij in een vergadering zit en zijn auto staat klaar!

4. LinkedIn

Hét zakelijke netwerk is natuurlijk LinkedIn. Behalve je CV presenteren en zakelijke contacten leggen kun je hiermee laten weten hoe gaaf je baan wel niet is.

5. Instagram

De leukste foto-app die er is. Maak foto’s van je ontbijt, tussendoortjes, lunch en diner. Daarnaast kun je natuurlijk ook andermans eten (en meer) beoordelen.

6. Thuisbezorgd

Voordat je foto’s kunt maken van je eten moet dat er natuurlijk wel komen! Thuisbezorgd is ideaal. Ook als je baas onverwacht moet overwerken, dan kun je snel eten bestellen!

7. Tvgids

Als je ten slotte na een lange werkdag op de bank neerploft hoef je hier niet meer van af te komen. Je hebt dan de Tvgids direct van je telefoon en kunt lekker relaxen.

Nog steeds de weg kwijt met apps?

Wij bieden een nieuwe social media training voor secretaresses aan die je de weg zal wijzen in de social media wereld zodat jij straks met gemak overweg kan met Twitter, LinkedIn en meer! Lees hier meer over de training.