5 redenen om zakelijke abonnementen door Sim Only te vervangen

Zakelijke abonnementen waren enkele jaren geleden niet aan te slepen. Het was dan ook weg handig om gewoon een abonnement met een goed toestel af te sluiten zonder ergens omkijken naar te hebben.

Sim Only wordt aantrekkelijker

Nu er steeds meer providers bij komen en de opties op het gebied van Sim Only steeds breder worden, kiezen ondernemers steeds vaker voor Sim Only. Hier zijn 5 eenvoudige redenen voor:

1. De smartphone gaat langer mee

Smartphones worden duurzamer. Zakelijke toestellen gaan gemakkelijk langer mee dan de twee jaren waarin het abonnement actief is. Als ondernemer heb je de keuze om het abonnement tegen een hoge prijs door te laten lopen met het huidige toestel, of om een nieuw toestel te kiezen met een nieuw abonnement. Eigenlijk is er geen goede optie als de telefoon nog goed is.

2. Het is in de basis al goedkoper

Binnen een abonnement betaal je voor het toestel, dat je zogenaamd gratis bij het abonnement krijgt. Als je het deel dat je eigenlijk per maand voor de telefoon betaalt optelt over de duur van twee jaar, dan betaal je meer voor het toestel dan wanneer je deze gewoon koopt. Sim Only en zelf het toestel kopen is dus in de basis al goedkoper.

3. Gemakkelijker aan te passen

Als ondernemer kan je vaak al collectiviteitskorting krijgen, ook bij Sim Only. Daarnaast biedt Sim Only het voordeel dat de bundels per medewerker gemakkelijk per maand kunnen worden aangepast wanneer dit nodig is. Zo betaal je nooit onnodig teveel.

4. De concurrentiestrijd

Kleinere providers presenteren zich steeds makkelijker, sneller en vaker op de grote markt. Hierdoor is er een enorme concurrentiestrijd ontstaan onder de aanbieders van Sim Only. Dit maakt het op dit moment bijna belachelijk goedkoop om voor Sim Only te kiezen.

5. De opkomst van refurbished phones

Refurbished phones zijn binnen korte tijd helemaal hot geworden. Deze toestellen zijn ook aantrekkelijk in combinatie met Sim Only. Je koopt deze telefoons tegen een tweedehands prijs, terwijl ze werken als nieuw. Ideaal om als ondernemer geld te besparen.