3x per week Social Media video tips!

social media video tipsSinds eind oktober plaats ik drie keer per week een social media tip op YouTube. Het zijn korte praktische tips voor ondernemers die meer willen halen uit hun social media activiteiten. De video’s worden iedere maandag, woensdag en vrijdag om 12:00 op mijn YouTube kanaal online gezet. Als je deze video’s wilt bekijken ga naar mijn mijn YouTube kanaal.

Waarom social media tips via video en niet via een blog?

Steeds meer mensen hebben geen zin om lange verhalen / blogs te lezen over ingewikkelde onderwerpen, maar kijken liever naar een video waarin iemand het uitlegt. Als ik naar mijzelf kijk, dan merk ik dit zelf ook. Als ik meer wil weten over bijvoorbeeld een belastingaangifte, dan ga ik niet de ‘bijbel’ van de belastingdienst doorlezen. Ik kijk dan liever naar een video van een administratiekantoor die het simpel en kort uitlegt.

Daarnaast is YouTube de nummer 2 zoekmachine ter wereld! Alles wat je upload op YouTube komt heel snel, heel hoog in Google. En aangezien vrijwel alle internet gebruikers via Google zoekt, is het dus belangrijk om bovenaan te staan.

Enkele social media video tips

Hieronder staan enkele tips die ik de afgelopen weken heb gedeeld.

Alle social media video tips zijn te vinden in mijn social media kennisbank.

Zelf ook deze tips maken?

Wil jij ook jouw tips gaan opnemen op video en ze gaan delen via YouTube? Ik ondersteun je daar graag bij. Alle video’s die ik online heb staan heb ik zelf gemaakt met mijn eigen camera. Mocht je intresse hebben, dan kun je contact met mij opnemen.