22 Augustus, Open Coffee bij de Landgoedfair 2014

De vakantieperiode is nog in volle gang, maar a.s. vrijdag is de Open Coffee Vijfheerenlanden te gast als VIP bij de Landgoedfair op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Vanaf 10u ben je welkom!

Belangrijke informatie!

Duur van de Open Coffee: 10 uur tot ca. 12 uur.
Ontvangst is van 10:00 tot 10:15 uur. Als u niet op dit tijdstip aanwezig bent, betaal je het reguliere toegangsbedrag van € 15,00.

Er kan geparkeerd worden op de door het personeel aangegeven parkeerplaatsen. Bij de ingang zullen wij je ontvangen en je voorzien van een sticker van de OCVHL, zodat je voor het personeel herkenbaar bent. Tevens zullen wij hier het entreegeld van € 10,00 (pinnen is niet mogelijk, enkel contant) innen en ontvang je een uitrijkaart, dus ook het parkeren is gratis! Graag zoveel mogelijk gepast betalen! Het geld houden wij niet zelf, maar geven wij direct af aan de Mariënwaerdt.

Landgoedfair 2014

Heerlijkheid Mariënwaerdt bestaat dit jaar 20 jaar, en wij zijn uitgenodigd om dit heugelijke feit mee te vieren met een gezellige en informatieve netwerkochtend tijdens de Landgoed Fair!
We zullen ontvangen worden in een heuse VIP tent en eigenaar, directeur dhr. Baron Frans van Verschuer zal zijn ervaringen als ondernemer op het landgoed, met ons delen. Mooi om mee te nemen lijkt ons!

Je hebt dan de gelegenheid om na afloop de fair te bezoeken. Dus plan deze dag alvast ruim in, voor deze mooie gelegenheid om het landgoed beter te leren kennen.

Meld je aan en kom!

Wij stellen het dan ook zeer op prijs om vooraf te weten hoeveel personen aanwezig zullen zijn, dus meld je aan via onze LinkedIn groep!

Datum: 22 augustus
Locatie: Mariënwaerdt (route)
Tijd: 10:00 tot 12:00
Kosten: 10 euro (speciale toegangsprijs incl. 2 drankjes)