10 Sinterklaas cadeautjes voor ondernemers

Het is bijna pakjesavond en dus zijn veel mensen bezig met het kopen van de laatste cadeautjes en het maken van een gedichtje. Moet je cadeautjes kopen voor een ondernemer en heb je geen idee wat je kunt geven? Wij geven je graag 10 ideeën voor leuke sinterklaas cadeautjes.

Pakjesavond cadeautjes

Een ondernemer is vaak de hele dag aan het werk, heeft het druk en zit dus niet te wachten op onzin cadeautjes. Hieronder een top 10 van goedkope cadeau’s die je kunt geven!

1. Powerbank

Iedere ondernemer is de hele dag online en dus komt een powerbank altijd wel van pas! Je bent ze al van 20 euro!

2. Een nieuw toetsenbord

Waar is een ondernemer zonder een goed toetsenbord. Hoe kan hij anders een goed blog schrijven? Iedere ondernemer kan wel een nieuw toetsenbord gebruiken!

3. Boek: Think and grow Rich

Wie wil er nu niet rij worden? In het boek Think and grow Rich staat precies hoe je dit kunt bereiken! Een must-read voor iedere ondernemer!

4. Grappige koffiemok

Wat is er nu handiger dan een eigen koffiemok? Geef er een cadeau en je weet zeker dat deze iedere dag gebruikt zal worden!

5. Een mooie stropdas

Waar is een man zonder een nette stropdas? Stropdassen zijn al verkrijgbaar vanaf een paar euro!

6. Parfum

Als ondernemer moet je natuurlijk ook altijd lekker ruiken. Als je een flesje parfum cadeau geeft, dan weet je zeker dat het in de smaak zal vallen!

7. Lekkere muziek

Tijdens het werken is er niets lekkerder om een muziekje op te hebben. Kijk welke albums in de top 10 staan, dan zit je altijd goed!

8. Cadeaubon

Weet je echt niet wat je moet geven? Dan is een cadeaubon een veilige optie! Er zijn tegenwoordig veel cadeaubonnen te verkrijgen en je kunt zelf het bedrag bepalen.

9. Boek van Tony Robbins

Tony Robbins is een zeer bekende coach en hij is een inspirator voor veel ondernemers! Geef een van zijn boeken cadeau en de ontvanger zal er bij mee zijn!

10. Telefoon accessoires

Een telefoon is niet compleet zonder een aantal accessoires. Koop eens een nieuw grappig hoesje. Dit doet het altijd goed

Veel plezier met pakjesavond!