Hoe krijg ik meer volgers op Twitter?

Het plaatsen van tweets is natuurlijk alleen leuk en zinvol als er ook veel mensen zijn die uw tweets lezen. Hiervoor is het van belang om een flink aantal volgers te hebben. Wilt u meer volgers op Twitter, dan bent u bij dit artikel op het juiste adres. Hieronder volgen enkele tips die u kunnen helpen bij het verkrijgen van meer volgers op Twitter.

Meer volgers op Twitter?

Zorg voor een duidelijke bio, waarin staat wie u bent, wat u doet, en een duidelijke call-to-action, dit maakt u interessant en zorgt voor meer volgers op Twitter. Op uw website dient u ook een link naar uw Twitter account te plaatsen. Zo zorgt u dat ook bezoekers van uw website weten dat u op Twitter actief bent en heeft u kans dat ze misschien een kijkje gaan nemen.

Probeer vaak te twitteren en een actieve houding aan te nemen, reageer op andere invloedrijke twitteraars en probeer eens een vraag te beantwoorden bij het topic #durftevragen. Mits u dit goed doet kan dit u meer volgers op Twitter opleveren.
Meer volgers op Twitter

Deel interessante artikelen en content

Wanneer u iets schrijft op internet, zorg dan dat uw Twitter account daarbij komt te staan, of plaats de link er naar toe via een tweet. Dit zorgt dat meer mensen van uw account op de hoogte raken en zorgt ook weer voor meer volgers.

Meer tips om volgers te krijgen op Twitter?

Als u meer wilt weten over het krijgen van volgers op Twitter, dan hebben wij diverse trainingen. In drie uur tijd geven wij u advies over de zakelijke mogelijkheden van Twitter. Dit kunnen wij doen in een: Twitter Training, Twitter Workshop of Twitter In-Company Training.