Zet uw YouTube video’s van te voren klaar

Via YouTube is het mogelijk om nu een video te uploaden en deze pas later te publiceren. Het is raadzaam om dit te doen, want dit vergroot het aantal views, clicks en herkenbaarheid van jouw video’s. Als u namelijk één keer per maand een video upload, dan zal deze niet zo veel impact hebben. Doet u het meerdere keren per week, dan zult u zien dat u meer views en interactie gaat krijgen op uw video’s. Daarnaast laat u als bedrijf ook zien, dat u actief met social media aan de slag gaat.

Plan uw video’s in

In onderstaande video vertel ik u graag over het belang van het inplannen van video’s op YouTube.

Inplannen geeft u rust

Een ander voordeel van het klaarzetten of inplannen van uw YouTube video’s is dat het u rust heeft en u er niet mee naar hoeft om te kijken. Zelf probeer ik ook altijd mijn video’s goed voor te bereiden en in te plannen, want zo hoef ik niet continu bezig te zijn met het uploaden en het schrijven van de teksten voor in de omschrijving

aan de slag met youtube

Aan de slag met YouTube?

Als u zakelijk aan de slag wil met YouTube, dan kunt u een persoonlijke YouTube Training volgen. Hierin leggen wij u precies uit hoe u succesvol video marketing voor uw bedrijf kunt inzetten.