Zet uw YouTube video altijd op uw website!

Als u een video op YouTube heeft gezet, dan raad ik u aan om deze ook op uw website te embedden. YouTube is al een prima middel om veel bezoekers te krijgen, maar als u daarnaast ook nog via uw website bezoekers kunt krijgen, dan is dat natuurlijk meegenomen. Zo doe ik dit nu ook met al deze video tips. Ik zet de video op YouTube en plaats daarnaast de video op mijn website. Voor beide media schrijf een eigen stukje tekst, zodat ik op nog meer zoekwoorden wordt gevonden.

YouTube embedden op website

Hieronder is een video te vinden waarin ik toelicht hoe u een video kunt embedden op uw website en waarom het verstandig is om dit te doen.

Hoe embed u een video op uw website?

Als u een YouTube video wilt embedden op uw website, dan moet u in de code van uw website de volgende code plaatsen: <iframe src=”http://www.youtube.com/embed/CODEVIDEO?rel=0″ frameborder=”0″ width=”560″ height=”315″></iframe>. Op de plaatst waar nu CODEVIDEO staat moet u het ID nummer van uw video plaatsen, deze staat altijd achter de video url: youtube.com/watch?v=6WkEBAJ7Bx4. U plakt dus nu de 11 laatste tekens van de video in de bovenstaande code.

aan de slag met youtube

Meer halen uit YouTube?

Als u zakelijk aan de slag wil met YouTube, dan kunt u altijd een YouTube Training volgen. Hierin leggen wij u precies uit hoe u succesvol video voor uw bedrijf kunt inzetten.