Tweet met bekende personen uit uw vakgebied

Als u op zoek bent naar meer volgers en bekendheid, dan raad ik u aan om in dialoog te gaan met bekende personen op Twitter uit uw vakgebied. Deze hebben vaak veel volgers welke interessant voor uw bedrijf kunnen zijn. Ga dus op zoek naar bekende personen en kijk goed naar wat zij doen en reageer af en toe op hun tweets. Op die manier komt uw naam daar langs en zullen zij op een gegeven moment wel gaan reageren.

Ga in dialoog via Twitter

Hieronder is een video te vinden waarin ik toelicht waarom het goed is om met bekende personen op Twitter in dialoog te gaan.

Vind bekende personen via Klout

Nu vraagt u zich vast af hoe u interessante en bekende personen vindt op Twitter. U kunt hiervoor gebruik maken van hun Klout score. Klout is een ‘onafhankelijk’ bedrijf die op basis van alle social media activiteiten van een persoon een score bepaald. Deze score wordt de: Klout score genoemd. Via Klout.com kunt u heel gemakkelijk personen vinden met een hoge score, waarbij 0 laag is en 100 het maximum.

Twitter training

Meer halen uit Twitter?

Twitter is een zeer krachtig en goed middel om in dialoog te gaan met uw (nieuwe) klanten. U kunt bij ons diverse Twitter Trainingen volgen, voor zowel beginners als gevorderden hebben we een training. Deze geven we één-op-één, in een workshop of in-company bij u op kantoor.