Fans kopen op Facebook is nutteloos!

Het is mogelijk om voor uw Facebook FanPage fans te kopen. Zo kunt u dus binnen enkele dagen 1.000 tot 100.ooo fans hebben, maar u heeft hier niets aan! Dit zijn namelijk allemaal nep profielen die puur gebruikt worden om pagina’s te liken en verder niets doen. Deze personen zijn dus geen echte fans en zullen ook nooit iets gaan zeggen of een update leuk gaan vinden. U heeft hier als ondernemer dus niet aan, want deze personen gaan geen omzet opleveren. Mocht u dus de mogelijkheid krijgen om fans te kopen, dan kunt u dit beter niet doen.

Video over het kopen van Facebook Fans

Hieronder is een video te vinden waarin ik u graag vertel dat het niet verstandig is om fans te kopen.

Inverteer niet in fans, maar in goede content

Als u wilt investeren in Facebook, dan kunt u dat beter niet doen in het kopen van fans, maar in het creeëren van goede content. Huur een goede fotograaf in die prachtige foto’s gaat maken van uw producten of iemand die video’s gaat maken van evenement. Dit werkt vele malen beter dan het kopen van fans!

Facebook Training

Meer halen uit Facebook?

Als u als ondernemer meer wilt halen uit Facebook, dan hebben wij diverse trainingen waarin wij concreet en praktisch aan de slag gaan. Kijk u eens naar onze: één-op-één Facebook Training, Facebook Workshop of Facebook In-Company training.