Deel interessante berichten op Facebook

Als u een Facebook fanpage heeft, dan doet u er goed aan om daar niet continu over uzelf op te gaan praten. Niemand zit namelijk 3x per dag te wachten op uw updates over acties die er lopen. De fans van uw pagina moeten op verschillende manieren op de hoogte worden gebracht. De ene keer met een video, de andere keer met een foto, dan weer een filmpje en met een link naar een beurs of interessant artikel. Maak dus een goede mix van uw berichten!

Video over het delen van interessante berichten

Hieronder is een video te vinden waarin ik u graag het belang vertel van het delen van interessante berichten op Facebook.

Soorten berichten op Facebook

Als u moeite heeft met het bedenken van berichten voor uw Facebook fanpage, dan heb ik hier een aantal tips voor u. U kunt berichten delen over: artikelen, interviews, foto’s, medewerkers, vakbladen, video’s, weetjes, vragen stellen, wedstrijden houden en nog veel meer! Experimenteer en kijk wat werkt!

Facebook Training

Meer halen uit Facebook?

Als u als ondernemer meer wilt halen uit Facebook, dan hebben wij diverse trainingen waarin wij concreet en praktisch aan de slag gaan. Kijk u eens naar onze: één-op-één Facebook Training, Facebook Workshop of Facebook In-Company training.