Hoe like ik een status update van mijn eigen Facebook Page als privé persoon?

Als u beheerder bent van een Facebook Fan Page of Pagina, dan wilt u soms ook uw status update van uw pagina liken met uw privé profiel. Het kan echter zijn dat dit niet gelijk werkt. U zult dan zodra u op ‘vind ik leuk’ drukt te zien krijgen dat uw pagina zijn eigen status update leuk vind. Dat komt natuurlijk niet professioneel over en is ook niet de bedoeling.

Fanpage update leuk vinden lukt niet - Facebook Kennisbank
Pagina status update liken met prive profiel

Op deze pagina is een handleiding te vinden waarin wij u precies laten zien hoe u dit voorkomt. Als u onderstaande stappen volgt, dan zult u zien dat het werk.

Stap 1: Log in op Facebook
Voordat we aan de slag kunnen moet u eerst ingelogd zijn op Facebook. Dit doet u via: www.Facebook.com.

Inloggen op Facebook - Facebook Kennisbank

Stap 2: Ga naar de Fan Page / Pagina
Klik nu in het linkermenu op een pagina die u beheert.

Pagina's en advertenties - Facebook Kennisbank

Stap 3: Wissel van actief account
Als u nu op de betreffende pagina zit, dan ziet u bovenin een licht blauwe balk met de tekst: Je plaatst inhoud, reageert op inhoud en vindt dingen leuk als [pagina naam] – Wijzigen in [privé persoon].

Zodra u uw update heeft verstuurd, drukt u op het laatste deel van deze zin en switched u terug naar uw privé profiel. Als u nu op Vind ik Leuk druk, dan liked u uw zakelijke update vanuit uw privé profiel.

Blauwe balk boven administratiepanel in Facebook - Facebook Kennisbank

Stap 4: Vind ik leuk vanuit prive profiel
Zoals u hieronder ziet, vind ik mijn zakelijke bericht met mijn prive profiel leuk.
Zakelijke update liken met prive profiel - Facebook Kennisbank

Vond u dit een interessante handleiding?

Deel dan dit artikel met uw vrienden en collega’s!