Neem voldoende pauzes tijdens het bloggen

Als je twee of drie keer per week aan het bloggen bent dan kom je op een gegeven moment op het punt dat je het even niet meer weet!

Je loopt vast, hebt inspiratie nodig of je zit in een soort ritme zodat je even een stap terug moet doen om inspiratie op te doen. Dat is heel normaal, ik neem zelf regelmatig pauzes om even een stuk te gaan lopen zodat je rustig na kan gaan denken waarover je wilt gaan schrijven.

Neem schrijfpauzes

Ik raad je zeker aan wanneer je flink aan het bloggen bent, om iedere week minstens een half uur te gaan lopen om te ontspannen of ga sporten! Puur om je hersenen fit te houden en om zelf scherp te blijven om goede kwalitatieve blogs of artikelen te schrijven.

Als je jezelf die rust niet gunt ga je vanzelf merken dat je artikelen korter worden en kwalitatief slechter worden, wat natuurlijk slecht is voor jouw positionering en imago van jouw bedrijf.

Neem dus je pauzes om inspiratie op te doen!

Neem voldoende rust om nieuwe inspiratie op te doen

Hieronder geef ik je graag een tip.

Lekker gaan bloggen?

Voordat het lekker gaat moet je eerst doorkrijgen hoe het gaat. Als je meer wil weten over content marketing, dan kun je bij TTM Communicatie een content marketing training volgen waarin je leert om te bloggen.