Boek: 101 posts voor op Social Media

Dé vraag waar iedere ondernemer en marketeer mee zit is: Wat moet ik nu weer gaan posten op social media? Velen komen niet verder dan de aanbieding van de week of dat ene bedrijfsfilmpje van jaren geleden. Deze berichten leveren helaas weinig resultaat op. Dit moet beter kunnen!

Hoe mooi zou het zijn als je wél meer klanten, bekendheid en omzet via social media zou krijgen? Dit is zeker mogelijk mits je het goed en regelmatig inzet. Via social media wil je je fans inspireren, betrekken en aanzetten tot actie. Om dit voor elkaar te krijgen zal je regelmatig berichten moeten plaatsen. Relevante berichten zijn hierbij de magische posts voor resultaat uit social media!

Altijd iets te posten op social media!

In dit praktische boek krijg je 101 postideeën voor op je social media kanalen. Je kunt direct aan de slag met het posten van o.a. tips, quotes, podcasts, raadsels, feitjes en zo nog tientallen ideeën. Met dit boekje op je bureau heb je iedere dag wel iets leuks om te posten, iets waar jouw fans wél op zitten te wachten!

Bestel het boek

Het 128-pagina tellende boek is te online te bestellen en na betaling ontvang je het zo snel mogelijk in huis! Klik op onderstaande knop om het te bestellen of neem contact op voor grotere aantallen.

Bestel het boek