Cursus Twitter

Een cursus Twitter volgen heeft veel voordelen voor uw bedrijf. Twitter is een van de sociale media die veel mogelijkheden biedt aan u als ondernemer. Via Twitter is het mogelijk om in contact te komen met potentiële klanten. Ook kunt u informatie geven aan bestaande klanten.

Een cursus Twitter zal u helpen om uw producten te promoten en alle nieuws over uw bedrijf te delen met uw klanten. Twitter geeft de mogelijkheid om korte berichten uit te wisselen met andere Twitter gebruikers. U kunt andere gebruikers toevoegen aan uw Twitter account als gebruiker van dit sociaal netwerk zodat ze uw berichten kunnen lezen.

Wat houdt de cursus Twitter in?

Tijdens de cursus Twitter leert u hoe u via dit sociaal netwerk informatie kunt delen met andere gebruikers. U zult de cursus samen met andere ondernemers volgen. U leert:
– Hoe Twitter precies werkt
– Wat u met Twitter kunt
– Wat hashtags zijn
– Wat een retweet is
– Hoe u woorden moet monitoren
– Wat u wel of niet moet doen op Twitter
– Wat u gaat Twitteren
– Hoe vaak u gaat Twitteren
– Welke programma’s de beste zijn om te gebruiken
– Wat te doen met negatieve Tweets
– Hoe u Twitter in andere marketing kunt integreren

U zult tijdens de cursus Twitter bovendien veel tips en trucjes leren om op een effectieve manier met Twitter om te gaan.

Resultaat na de cursus Twitter

Na de cursus Twitter weet u precies hoe u Twitter moet gebruiken om de beste resultaten te bereiken. U maakt tijdens de cursus Twitter kennis met al de termen die op Twitter worden gebruikt en u zal zelf ook de kans krijgen om tweets te sturen. U leert verder ook hoe een foto of video gedeeld moet worden via Twitter. Ook leert u de technieken om het aantal volgers te vergroten.

Trainingsvormen van de cursus Twitter

De cursus Twitter kan overal gegeven worden. Op uw eigen kantoor, ons kantoor of op een flexplek. De cursus wordt aan een kleine groep van minimaal vijf en maximaal tien deelnemers gegeven. Het is aan te raden om uw laptop mee te nemen zodat u alles wat u leert meteen kunt toepassen.

De cursus Twitter wordt regelmatig georganiseerd en duurt 3 uur en wordt in Nederland en België gegeven. Meldt u aan als u deze cursus wilt volgen bij TTM Communicatie.