Luchtopnames

Wat is er mooier dan uw evenement, festival of bedrijfswerkzaamheden vast te leggen in de vorm van een foto of video voor op uw website? Wij hebben onze diensten uitgebreid door nu ook luchtfotografie met behulp van een drone aan te bieden. Dit geeft u de mogelijkheid om fantastische beelden van bovenaf te maken.

Hoe worden de luchtopnames gemaakt?

De drone die wij gebruiken is een quadcopter, wat wil zeggen dat het om een multirotor met 4 rotorbladen gaat. De drone stijgt op vanaf de grond en wordt bestuurd door middel van een afstandsbediening, waarop live mee te kijken is met de beelden die de drone maakt. Zo is het mogelijk om uw festival, evenement of bedrijfswerkzaamheden vanuit de mooiste invalshoeken te filmen. Een luchtvideo of luchtfoto garandeert spectaculaire beelden en maakt mensen enthousiast.

Kwaliteit luchtopnames door drones

U zult zich wellicht afvragen of de beelden bij luchtopnames altijd scherp zullen zijn en of video’s niet schokkerig worden als een drone door de lucht beweegt. Hierin kunnen wij u geruststellen: de resolutie van de foto’s bedraagt maar liefst 4500 x 3500 pixels en die van luchtvideo’s 1080p. De drone beschikt over een 14mp camera, waardoor de beelden zeer scherp worden vastgelegd en heeft een zeer goede stabilisator. Als u de luchtopname achteraf bekijkt, zult u uzelf in de lucht wanen en versteld staan van de prachtige beelden.

Voorwaarde luchtfotografie

Bij het werken met een drone is er maar één belangrijke voorwaarde, namelijk een windkracht van maximaal 3 Beaufort. Met een hogere windkracht ligt de drone minder stabiel in de lucht en zullen de beelden minder goed worden. Gelukkig voldoen veel zomerse dagen aan deze voorwaarde en de zomer is ook bij uitstek geschikt voor prachtige beelden. Zonlicht geeft heldere luchtopnames en geeft de bedrijvigheden op de grond extra dimensie. De drone kan maar liefst 300 meter hoog, dus elk evenement of object is prachtig vast te leggen.

Mogelijkheden luchtopnames

Luchtopnames zijn door heel Nederland te verzorgen, mits het niet te hard waait. Wij geven graag advies over het maken van luchtopnames en gebruiken onze expertise om voor u de beste video’s en foto’s van bovenaf te maken. Tevens is het mogelijk om een film volledig te laten monteren, zodat deze rechtstreeks op de website geplaatst kan worden.

Wilt u graag uw evenement, festival, bezienswaardigheid of bedrijfswerkzaamheden op sensationele wijze laten vastleggen? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst!